Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit

Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor LOQED 1002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit.

Specificaties Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1002

Omschrijving van de Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit

Met het LOQED Touch Smart Lock Zwart behoren sleutels tot het verleden. Verbind eenvoudig het slimme deurslot via bluetooth met je telefoon en open de deur met slechts één aanraking. Dit innovatieve slot is uitgerust met twee sensoren, één aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Hierdoor detecteert het slot jouw locatie en opent alleen wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Geen gedoe meer als je via de achterdeur binnenkomt, want het slot blijft veilig vergrendeld. En wat als je telefoon leeg is? Geen zorgen, je kunt nog steeds toegang krijgen tot je woning door simpelweg een code in te voeren. Op deze manier kun je ook anderen toegang geven tot je huis, zelfs als je zelf niet thuis bent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de deur ook op afstand openen via de handige app. Met de bijgeleverde Power Kit hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

Pluspunten
  • Dankzij de deurknop op het deurslot houdt u zowel uw telefoon als uw huissleutels in uw zak. Dit slot is als enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd indien u de pincode niet gebruikt. Zonder smartphone is het slot gemakkelijk te openen met uw eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met minder dan 30 mm ruimte rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit. 

De review over Loqed Touch Smart Lock Zwart + Power Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals