Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. LOQED Touch Smart Lock Zwart

LOQED Touch Smart Lock Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor LOQED 1100. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de LOQED Touch Smart Lock Zwart.

Specificaties LOQED Touch Smart Lock Zwart

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1100

Omschrijving van de LOQED Touch Smart Lock Zwart

Met het LOQED Touch Smart Lock Zwart hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken. Dit slimme deurslot maakt verbinding via bluetooth met je telefoon, waardoor je de deur met slechts één aanraking kunt openen. Het Smart Lock is uitgerust met twee sensoren: één aan de binnenkant en één aan de buitenkant. Hierdoor kan het slot precies detecteren waar jij je bevindt, zodat de deur alleen opengaat wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Als je via de achterkant komt, blijft het slot dus veilig gesloten. En als je telefoon leeg is, kun je het slot nog steeds openen met een code. Op deze manier kun je ook anderen toegang geven tot je woning, zelfs als je niet thuis bent. Bovendien kun je de deur op afstand openen via de handige app. Het slot werkt op AA-batterijen en je ontvangt een melding wanneer deze bijna leeg zijn. Het LOQED Touch Smart Lock Zwart zorgt niet alleen voor gemak en veiligheid, maar biedt ook een stijlvolle toevoeging aan je deur. Met zijn strakke zwarte design past het slot perfect bij elke moderne woning. Daarnaast is het LOQED Touch Smart Lock eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is compatibel met de meeste Europese deuren en kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd. Het slimme deurslot is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je deur altijd goed beveiligd is. Met het LOQ.

Pluspunten
  • Dankzij de deurknop op het deurslot kun je zowel je telefoon als je huissleutels in je zak houden. Dit slot is het enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd, als je de pincode niet gebruikt. Zonder smartphone kun je het slot makkelijk openen met je eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met minder dan 30 mm ruimte rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor LOQED Touch Smart Lock Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de LOQED Touch Smart Lock Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de LOQED Touch Smart Lock Zwart. 

De review over LOQED Touch Smart Lock Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals