Loqed Touch Smart Lock + Power Kit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor LOQED 1002. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Loqed Touch Smart Lock + Power Kit.

Specificaties Loqed Touch Smart Lock + Power Kit

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1002

Omschrijving van de Loqed Touch Smart Lock + Power Kit

Met het LOQED Touch Smart Lock zijn traditionele sleutels voorgoed verleden tijd. Dit slimme deurslot maakt verbinding met je telefoon via bluetooth, waardoor je met slechts één aanraking de deur kunt openen. Het unieke aan het Smart Lock is dat het is uitgerust met twee sensoren: één voor binnen en één voor buiten. Hierdoor weet het slot precies waar jij je bevindt, waardoor het alleen opengaat wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Geen gedoe meer met de achterdeur, want die blijft veilig op slot. Bovendien, mocht je telefoon leeg zijn, kun je het slot eenvoudig openen met een speciale code. Zo kun je ook anderen toegang verlenen tot je woning, zelfs als je niet thuis bent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de deur ook op afstand openen via de handige app. Met de Power Kit hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, want deze innovatieve toevoeging zorgt voor een continue stroomtoevoer. Het LOQED Touch Smart Lock + Power Kit biedt ultiem gemak en veiligheid voor jou en je woning.

Pluspunten
  • Dankzij de deurknop op het deurslot kun je zowel je telefoon als je huissleutels in je zak houden. Dit slot is het enige Smart Lock SKG*** gecertificeerd, wanneer je de pincode niet gebruikt. Zonder smartphone kan het slot gemakkelijk worden geopend met je eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met minder dan 30mm ruimte rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Loqed Touch Smart Lock + Power Kit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Loqed Touch Smart Lock + Power Kit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Loqed Touch Smart Lock + Power Kit. 

De review over Loqed Touch Smart Lock + Power Kit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals