Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. LOQED Touch Smart Lock

LOQED Touch Smart Lock Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor LOQED 1001. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de LOQED Touch Smart Lock.

Specificaties LOQED Touch Smart Lock

Merk

LOQED

Fabrikantcode

1001

Omschrijving van de LOQED Touch Smart Lock

Met het LOQED Touch Smart Lock heb je nooit meer een sleutel nodig. Dit slimme deurslot maakt verbinding via bluetooth met je telefoon, waardoor je de deur met slechts één aanraking kunt openen. Wat dit slot echt uniek maakt, is dat het beschikt over twee sensoren: één voor binnen en één voor buiten. Hierdoor weet het slot precies waar jij bent en opent het alleen wanneer je daadwerkelijk voor de voordeur staat. Als je via de achterkant van je huis binnenkomt, blijft de deur dus veilig gesloten. En als je telefoon leeg is, kun je nog steeds het slot openen met behulp van een code. Op deze manier kun je anderen ook toegang tot je woning geven, zelfs als je er niet bent. Daarnaast kun je de deur op afstand openen met behulp van de handige app. Het LOQED Touch Smart Lock werkt op AA-batterijen en wanneer deze bijna leeg zijn, ontvang je een melding, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Dit innovatieve deurslot combineert gemak en veiligheid op een slimme manier. Het LOQED Touch Smart Lock maakt het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verliezen van sleutels of het delen van toegangscodes. Dankzij de geavanceerde technologie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is het slot zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken. Of je nu thuis bent, onderweg of aan de andere kant van de wereld, je hebt altijd volledige controle over wie er.

Pluspunten
  • Dankzij de deurknop op het deurslot kan je zowel je telefoon als je huissleutels in je zak houden. Dit slot heeft als enige Smart Lock SKG*** certificering (wanneer je de pincode niet gebruikt). Zonder smartphone kan het slot gemakkelijk geopend worden met je eigen pincode.

Minpunten
  • Het slot is niet geschikt voor deuren met minder dan 30mm ruimte rondom het sleutelgat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor LOQED Touch Smart Lock

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de LOQED Touch Smart Lock tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de LOQED Touch Smart Lock. 

De review over LOQED Touch Smart Lock is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals