Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 72695. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley.

Specificaties Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72695

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

De Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley is de ideale oplossing voor het strijken van je kleding. Met zijn compacte formaat kun je de strijkplank eenvoudig opbergen na gebruik. Daarnaast is de hoogte van de strijkplank verstelbaar, waardoor je zelf de gewenste hoogte kunt instellen tot wel 88 centimeter. Dit is niet alleen handig, maar voorkomt ook dat je last krijgt van een zere rug, omdat je rechtop kunt blijven staan tijdens het strijken. Deze strijkplank is voorzien van een handig hendeltje aan de onderkant, waarmee je de strijkplank gemakkelijk kunt inklappen na gebruik. Dankzij de transportbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken dat de strijkplank per ongeluk openklapt wanneer je hem opbergt. Dit zorgt voor een veilige en praktische opbergoplossing. Met de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley wordt strijken een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Dankzij het compacte formaat en verstelbare hoogte kun je altijd op de juiste manier strijken, zonder last te krijgen van een zere rug. Berg de strijkplank eenvoudig op met het hendeltje aan de onderkant en geniet van een veilige opbergoplossing dankzij de transportbeveiliging.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley. 

De review over Leifheit Strijkplank S 110 x 30 cm Basic Paisley is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals