Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 72585. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD.

Specificaties Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72585

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

De Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD is een bijzonder product vanwege zijn lichte gewicht. Dankzij het gebruik van speciale materialen in het strijkoppervlak is deze strijkplank gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor wordt het strijken een stuk minder vermoeiend en kun je de plank moeiteloos van de ene naar de andere kamer verplaatsen. Wat deze strijkplank echt uniek maakt, is de hoes met Thermo-Reflect-technologie. Deze hoes reflecteert de stoom en hitte van het strijkijzer, waardoor het strijkgoed van boven en onder tegelijk gestreken wordt. Hierdoor kun je sneller en efficiënter strijken, omdat je niet steeds dezelfde plek hoeft te strijken. Bovendien zorgt dit ervoor dat je kleding er perfect gestreken uitziet. Met een afmeting van 120 x 38 cm biedt deze strijkplank voldoende ruimte om comfortabel te kunnen strijken. De stevige constructie zorgt ervoor dat de plank stabiel blijft staan tijdens het strijken. Met de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD. 

De review over Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals