Search
Close this search box.
  1. Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 76141. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express.

Specificaties Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

76141

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is de ideale strijkplank voor een moeiteloze en efficiënte strijkervaring. Met zijn unieke aan- en afzuigfunctie zorgt deze strijkplank ervoor dat je kleding perfect op zijn plaats blijft liggen tijdens het strijken. De aanzuigfunctie zorgt ervoor dat de kleding als het ware vastgezogen wordt, waardoor het strak en glad blijft liggen. Dit maakt het strijken niet alleen gemakkelijker, maar ook sneller. Een ander voordeel van deze strijkplank is de afzuigfunctie. Hierdoor komt de strijkplank bol te staan, waardoor het stomen van delicate stoffen een fluitje van een cent wordt. Het overtollige stoom wordt direct opgezogen, waardoor je kleding sneller droog is en er geen stoom in de kamer blijft hangen. Daarnaast heeft deze strijkplank een groot strijkoppervlak van 118 bij 38 centimeter, waardoor je genoeg ruimte hebt om je kledingstukken te strijken. De hoogte van de strijkplank is ook verstelbaar, zodat je altijd in de meest comfortabele positie kunt strijken. Het handige geïntegreerde stopcontact op het plateau biedt de mogelijkheid om zowel een stoomstrijkijzer als een stoomgenerator te gebruiken. Al met al is de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die van een perfect.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express. 

De review over Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals