Search
Close this search box.
  1. Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 11940. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power.

Specificaties Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

11940

Omschrijving van de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Maak kennis met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power, de ideale partner voor het reinigen van jouw vloer. Of je nu een parketvloer, hoogglans tegels of tapijt hebt, deze stoomreiniger is geschikt voor alle vloertypen. Met een indrukwekkende stoomafgifte van 100 graden Celsius, verwijdert deze reiniger niet alleen vuil, maar doodt het ook bacteriën. Zo geef je niet alleen je vloerkleed een verfrissende boost, maar reinig je ook je vloer grondig. Wat deze stoomreiniger nog handiger maakt, is de 7 meter lange kabel. Hierdoor hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen en heb je voldoende bewegingsvrijheid om de hele kamer te reinigen. En als het waterreservoir tijdens het stomen leeg raakt, hoef je je geen zorgen te maken. Het afneembare waterreservoir maakt het bijvullen een fluitje van een cent. Zo kun je zonder onderbrekingen doorgaan met het schoonmaken van je vloer. Met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power geniet je van een glimmend schone vloer, zonder gedoe. Verwen jezelf met dit handige apparaat en maak schoonmaken weer leuk!

Pluspunten
  • Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Met deze stoomreiniger kun je ook vloerkleden en tapijten reinigen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen tijdens gebruik, zonder hem uit te zetten.

Minpunten
  • Het vermogen is laag met 1300 watt, waardoor het water van de stoomgenerator minder snel opwarmt. Je tilt deze stoomreiniger minder gemakkelijk de trap op, want hij weegt namelijk 4,55 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power. 

De review over Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals