Search
Close this search box.
  1. Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 11927. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V.

Specificaties Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

11927

Omschrijving van de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Met de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V kunt u gemakkelijk harde, houten en zachte vloeren en laagpolig tapijt schoonmaken. Dankzij de gemiddelde accuduur van 35 minuten kunt u langdurig gebruik maken van deze steelstofzuiger. Wanneer de accu leeg is, kunt u hem eenvoudig opladen op het bijgeleverde oplaadstation, zodat hij weer klaar is voor de volgende keer. Daarnaast is de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V voorzien van een afneembare kruimeldief, waarmee u eenvoudig kruimels van de eettafel kunt verwijderen. Met de handige meubelzuigmond, die u op de kruimeldief kunt bevestigen, kunt u ook gemakkelijk tussen de kieren van uw meubels stofzuigen. De steelstofzuiger heeft zowel een eco- als turbo zuigstand, zodat u kunt kiezen voor de stand die het beste past bij uw schoonmaakbehoeften. Bovendien is de steelstofzuiger uitgerust met ledlampjes aan de voorkant van de zuigmond. Hierdoor kunt u zelfs in donkere hoeken en onder meubels vuil beter zien. Het schoonmaken van de filter van de stofzuiger is ook zeer eenvoudig. U kunt de filter gewoon afspoelen onder de kraan, zodat hij weer klaar is voor gebruik. Met de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V wordt stofzuigen een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • De vloerzuigmond met LED-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. Je kunt houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten, dankzij de bijgeleverde parketborstel. Dankzij de loskoppelbare kruimelzuiger is de stofzuiger veelzijdig in gebruik.

Minpunten
  • Voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt ontvang je geen turboborstel, wat de stofzuiger ongeschikt maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V. 

De review over Leifheit Rotaro PowerVac 2in1 16V is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals