Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 81.529. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420.

Specificaties Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81.529

Omschrijving van de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

De Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 is een ideale droogtoren voor kleine ruimtes. Met zijn smalle afmetingen van 76,5 centimeter bij 70 centimeter past hij perfect in een kleine badkamer, smalle gang of klein balkon. De droogtoren is 145 centimeter hoog, waardoor je genoeg ruimte hebt om je was te drogen. Deze droogtoren heeft 3 droogvleugels die voldoende plek bieden voor maar liefst 4 volle wastrommels. Daarnaast worden er bij de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 ook kledinghangerhouders meegeleverd, waarmee je extra droogruimte kunt creëren voor bijvoorbeeld je nette blouse. Als je de droogtoren liever tegen een muur of radiator plaatst, is dat geen probleem. Je kunt de toren namelijk half inklappen en tegen de wand plaatsen. En wanneer je was droog is en je de droogtoren even uit het zicht wilt hebben, kun je hem eenvoudig inklappen en opbergen. De Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 is dus niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend.

Pluspunten
  • Je kunt de droogtoren ook in een smalle ruimte plaatsen, omdat deze weinig ruimte in beslag neemt in de breedte. Het droogrek heeft genoeg ruimte voor 4 volle trommels wasgoed. Dankzij de wielen verplaats je het droogrek gemakkelijk van binnen naar buiten.

Minpunten
  • Vanwege de beperkte ruimte tussen de spijlen is het droogrek niet ideaal voor dikke stoffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Pegasus Solid Comfort 420

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Pegasus Solid Comfort 420. 

De review over Leifheit Pegasus Solid Comfort 420 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals