Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 81.635. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid.

Specificaties Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81.635

Omschrijving van de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Pas de breedte van de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid eenvoudig aan naar jouw behoeften. Of je nu een kleine lading was hebt of juist veel, dit droogrek past zich moeiteloos aan. Op de smalste stand meet het rek 117 centimeter, perfect voor een kleine hoeveelheid was. Heb je echter veel was die moet drogen, dan kan het rek worden uitgetrokken tot maximaal 260 centimeter. Hierdoor heb je maar liefst 23 meter drooglijn tot je beschikking, genoeg ruimte om bijvoorbeeld een deken op te hangen. Met een hoogte van 105 centimeter en een breedte van 56 centimeter is dit droogrek compact en toch ruimtelijk genoeg om al je was te kunnen drogen. Na gebruik kan het rek eenvoudig worden ingeklapt, zodat het gemakkelijk kan worden opgeborgen. Dankzij het solide ontwerp is dit droogrek duurzaam en gaat het lang mee. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en efficiënt droogrek.

Pluspunten
  • Het droogrek heeft genoeg ruimte voor 2 volle trommels wasgoed. Pas de breedte aan door het droogrek in of uit te schuiven en bespaar ruimte wanneer je een kleine was hebt. Dankzij de anti-slip uitvoering staat je droogrek stevig en zal je vloer geen krassen krijgen.

Minpunten
  • Als je geen wielen hebt, rolt het droogrek niet soepel van binnen naar buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid. 

De review over Leifheit Droogrek classic uitschuifbaar 230 solid is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals