Leifheit droogrek classic 200 easy Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Leifheit 81.539. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Leifheit droogrek classic 200 easy.

Specificaties Leifheit droogrek classic 200 easy

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

81.539

Omschrijving van de Leifheit droogrek classic 200 easy

Het Leifheit droogrek classic 200 easy biedt de perfecte oplossing voor het drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Met een indrukwekkende drooglengte van 20 meter, biedt dit droogrek ruimte voor maar liefst 2 wasmachineladingen. Je kunt dus nu efficiënter en sneller je was drogen, zonder dat je meerdere droogrekken nodig hebt. Met een hoogte van 98 cm zijn de vleugels van dit droogrek hoog genoeg om zelfs de langste kledingstukken, zoals handdoeken en broeken, probleemloos op te hangen. De lengte van het droogrek is 181 cm en de breedte is 51 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je wasgoed netjes te laten drogen. Veiligheid staat voorop bij Leifheit en daarom is dit droogrek voorzien van een handige inklapbeveiliging. Hierdoor klapt het droogrek alleen in als jij dat wilt, waardoor het veilig is voor kinderen en voorkomt dat het per ongeluk inklapt. Het X-frame zorgt ervoor dat het droogrek altijd stevig en stabiel staat, zelfs als je grote ladingen wasgoed te drogen hebt. Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen is het Leifheit droogrek classic 200 easy een betrouwbare en duurzame keuze voor al je droogbehoeften.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Leifheit droogrek classic 200 easy

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Leifheit droogrek classic 200 easy tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Leifheit droogrek classic 200 easy. 

De review over Leifheit droogrek classic 200 easy is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals