Laurastar SMART I Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Laurastar 303.810. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Laurastar SMART I.

Specificaties Laurastar SMART I

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

303.810

Omschrijving van de Laurastar SMART I

De Laurastar SMART I is een innovatief alles-in-één strijksysteem dat je textiel niet alleen strijkt, maar ook stoomt, desinfecteert en droogt. Met deze geavanceerde functies ben je verzekerd van een perfect resultaat. De krachtige stoomdruk zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. Bovendien doodt het systeem maar liefst 99,99% van alle virussen, bacteriën en mijten, waardoor je kleding niet alleen glad, maar ook hygiënisch schoon is. Dit strijksysteem is geschikt voor alle soorten textiel, van delicate zijde tot stevig katoen. Dankzij de handige functie voor het opfrissen van gordijnen kun je ook je interieur eenvoudig een frisse uitstraling geven. Het grote waterreservoir van 1,2 liter zorgt ervoor dat je langdurig kunt strijken zonder steeds bij te hoeven vullen. En mocht je toch water moeten toevoegen, dan kan dit zelfs tijdens het strijken. Gemakkelijker kan haast niet! Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, kun je het strijksysteem eenvoudig koppelen aan een handige app. Via deze app ontvang je waardevolle tips om je strijkresultaten te verbeteren en ontvang je tijdige onderhoudswaarschuwingen. Zo weet je precies wanneer het tijd is om het antikalkpatroon te vervangen, zodat je altijd kunt genieten van optimale prestaties. Met de Laurastar SMART I.

Pluspunten
  • Met dit alles-in-één strijksysteem haal je een geschikt apparaat in huis voor elke strijklus. Je verbindt het strijksysteem met de handige app, waarin je jouw strijkresultaten bijhoudt en handige tips ontvangt. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je achter elkaar verschillende soorten textiel kunt strijken.

Minpunten
  • Dit strijksysteem weegt 19 kilo, waardoor het minder makkelijk verplaatst kan worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Laurastar SMART I

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Laurastar SMART I tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Laurastar SMART I. 

De review over Laurastar SMART I is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals