Search
Close this search box.
  1. Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart

Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Kodak RDPF-1020W BK. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart.

Specificaties Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart

Merk

Kodak

Fabrikantcode

RDPF-1020W BK

Omschrijving van de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart

Laat je favoriete foto's stralen met de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart. Dit fotolijstje heeft een indrukwekkend beeldscherm van 10 inch met een resolutie van 1024 x 600 pixels, waardoor je foto's tot in de kleinste details worden weergegeven. De fotolijst is voorzien van een handig draaibaar standaard aan de achterkant, zodat je hem zowel horizontaal als verticaal kunt neerzetten, precies zoals jij dat wilt. Met de meegeleverde afstandsbediening heb jij de volledige controle over de weergave van je foto's. Je kunt zelf bepalen wanneer je de volgende foto wilt laten zien en wanneer je een diavoorstelling van je foto's wilt afspelen. Daarnaast biedt het interne geheugen van de fotolijst ruimte voor maar liefst 8 GB aan foto's. Wil je nog meer herinneringen toevoegen? Geen probleem! Gebruik gewoon een SD-kaart om nog meer foto's toe te voegen en te genieten van een eindeloze fotocollectie. Met de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart hoef je nooit meer te kiezen welke foto je wilt laten zien. Geniet van al je favoriete momenten, vereeuwigd in prachtige beelden, en geef je woonkamer, slaapkamer of kantoor een persoonlijk tintje. Breng je herinneringen tot leven en laat ze stralen met deze stijlvolle en gebruiksvriendelijke digitale fotolijst van Kodak.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart. 

De review over Kodak Digitale Fotolijst 10 Inch Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals