Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout

Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Kodak RDPF-1013. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout.

Specificaties Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout

Merk

Kodak

Fabrikantcode

RDPF-1013

Omschrijving van de Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout

Met de Kodak 10 Inch WiFi Digitale Fotolijst Hout kun je moeiteloos genieten van je favoriete foto's en video's. Deze fotolijst is uitgerust met een helder 10 inch beeldscherm met een indrukwekkende resolutie van 1280 x 800 pixels. Dankzij de handige Kodak Photo Frame app kun je eenvoudig beelden vanaf je telefoon naar de fotolijst sturen. Bovendien kun je in de app het formaat van je foto's aanpassen naar jouw wensen. Met het touchscreen van de fotolijst kun je gemakkelijk door je foto's bladeren en zelfs je foto's draaien om de perfecte kijkhoek te vinden. En als je eens een keer geen foto's wilt laten zien, kun je eenvoudig kiezen voor andere opties, zoals het bekijken van het weerbericht, een klok of een kalender. Zo kun je de fotolijst personaliseren en aanpassen aan jouw behoeften. Met een ruim intern geheugen van maximaal 16 GB kun je een grote hoeveelheid foto's en video's opslaan, zodat je altijd je meest dierbare herinneringen bij de hand hebt. Deze Kodak 10 Inch WiFi Digitale Fotolijst Hout is niet alleen een praktische en stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een geweldig cadeau-idee voor familie en vrienden. Geniet van een moeiteloze manier om je foto's en video's te delen en te bewonderen met deze geweldige fotolijst.

Pluspunten
  • Deze digitale fotolijst speelt zowel foto's als video's af. Via de Kodak Photo Frame app stuur je gemakkelijk foto's naar de fotolijst. Als er geen foto's worden getoond, toont het scherm het weerbericht, een klok of een kalender.

Minpunten
  • De digitale fotolijst kan niet worden gekanteld, dus je kunt hem alleen horizontaal neerzetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout. 

De review over Kodak 10 Inch Wifi Digitale Fotolijst Hout is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals