KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Klikaanklikuit 70275. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70275

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

Met de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC draadloze deurbel en mobiele gong hoef je nooit meer kabels te trekken. Deze handige set is eenvoudig te installeren en werkt op batterijen, wat betekent dat je geen gedoe hebt met elektriciteitsdraden. De deurbel wordt geleverd met een batterij, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt de deurbel gemakkelijk bevestigen met dubbelzijdig tape of met de meegeleverde schroeven. Bovendien is de deurbel bestand tegen regen, dus je kunt hem zonder zorgen buiten plaatsen. De meegeleverde ontvanger is ook volledig draadloos en werkt op batterijen. Houd er rekening mee dat de batterijen voor de ontvanger niet zijn inbegrepen. Met een bereik van maar liefst 70 meter binnenshuis heb je altijd optimale ontvangst. En als je meer deurbellen of ontvangers wilt toevoegen, is dat geen probleem. Deze set is eenvoudig uit te breiden met andere KlikAanKlikUit deurbellen of ontvangers. Wil je de deurbel nog slimmer maken? Dan kun je hem moeiteloos koppelen aan de bridge van KlikAanKlikUit. Zo kun je de deurbel bedienen en ontvang je meldingen op je smartphone, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. Deze deurbel en gong zijn plug & play en daardoor eenvoudig te installeren. De gong is draagbaar, zodat je hem bijvoorbeeld ook mee kunt nemen naar je tuin.

Minpunten
  • Voeg een KlikAanKlikUit Bridge toe om deze deurbel en gong slim te maken. Deze deurbel werkt op batterijen en moet af en toe worden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong. 

De review over KlikAanKlikUit ACDB-9000AC - Draadloze deurbel + Mobiele Gong is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals