KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Klikaanklikuit 70270. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70270

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Met de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong ben je altijd op de hoogte wanneer er iemand aan je deur staat. Deze gong geeft een duidelijk geluidssignaal wanneer er op een KlikAanKlikUit deurbel wordt gedrukt. Let op, de deurbel zelf wordt niet meegeleverd, maar kan apart worden aangeschaft. Een groot voordeel van deze draadloze gong is dat hij volledig draadloos is en werkt op batterijen. Hierdoor kun je de gong overal in huis plaatsen en zelfs gemakkelijk meenemen wanneer je in de tuin zit. Met een bereik tot wel 70 meter binnenshuis ben je er zeker van dat je altijd het geluidssignaal hoort, waar je ook bent in huis. Daarnaast kun je deze gong eenvoudig uitbreiden met andere accessoires, zoals bewegingsmelders, om je beveiligingssysteem te versterken. Wil je de deurbel nog slimmer maken? Dan kun je hem eenvoudig koppelen aan de bridge van KlikAanKlikUit, waardoor je hem kunt bedienen met je smartphone of tablet. Met de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong ben je altijd verbonden met je deurbel, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de melodie van de deurbel zelf aanpassen naar je eigen voorkeur. De gong is draagbaar, dus je kunt hem bijvoorbeeld ook meenemen naar je tuin.

Minpunten
  • Voeg een KlikAanKlikUit Bridge toe om deze gong slim te maken. De gong werkt op batterijen, deze zijn echter niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong. 

De review over KlikAanKlikUit ACDB-8000C Draadloze Gong is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals