Zoek
Sluit dit zoekvak.
 1. KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Klikaanklikuit 70273. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong.

Specificaties KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Merk

Klikaanklikuit

Fabrikantcode

70273

Omschrijving van de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Met de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC draadloze deurbel en gong wordt het installeren een fluitje van een cent. Je hoeft geen gedoe te hebben met het trekken van kabels, want deze deurbel werkt op een batterij. En het beste is, de batterij is al inbegrepen! Je kunt de deurbel moeiteloos bevestigen met dubbelzijdig tape of met de meegeleverde schroeven. Zelfs regendruppels kunnen deze deurbel niet deren, want hij is daar tegen bestand. Met een bereik van maar liefst 70 meter kun je de ontvanger binnen in het stopcontact plaatsen en genieten van de vrijheid om te reageren op de deurbel waar je ook bent in huis. En als je nog meer deurbellen of ontvangers van KlikAanKlikUit wilt toevoegen, kun je deze set eenvoudig uitbreiden. En als je op zoek bent naar een slimme deurbel, kun je hem gemakkelijk koppelen aan de bridge van KlikAanKlikUit. Zo kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat en met een gerust hart de deur openen.

Pluspunten
 • Je kunt de melodie van de deurbel naar jouw eigen voorkeur instellen. Deze deurbel en gong zijn plug & play en daarom eenvoudig te installeren. Met behulp van de gong ontvang je een signaal in huis

  .

  Je kunt deze in elk stopcontact plaatsen.

Minpunten
 • Om deze deurbel en gong slim te maken, voeg je een KlikAanKlikUit Bridge toe. Deze deurbel werkt op batterijen

  .

  Deze moeten af en toe vervangen worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong. 

De review over KlikAanKlikUit ACDB-8000AC - Draadloze deurbel + Gong is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals