Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.633-580.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White.

Specificaties Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-580.0

Omschrijving van de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Met de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White maak je niet alleen ramen, maar ook andere oppervlaktes moeiteloos en snel streeploos schoon. Deze set bevat een vibrerende reinigingsdoek die perfect is voor het soppen van ramen, maar ook voor het verwijderen van hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld je kookplaat. En als de dweildoek vies is maar je wilt toch doorgaan met schoonmaken, dan kun je gewoon de extra doek erbij pakken en direct verder gaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over de gebruiksduur van de accu, want deze werkt tot wel 100 minuten. Dat betekent genoeg tijd om grondig je ramen aan te pakken en ze weer te laten stralen. De Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt moeiteloos en snel streeploos schoonmaken, zodat je tijd en energie bespaart. Met de vibrerende reinigingsdoek kun je niet alleen ramen schoonmaken, maar ook andere oppervlaktes zoals spiegels, tegels en zelfs je kookplaat. De set wordt geleverd met een extra doek, zodat je altijd een schone doek bij de hand hebt. De accu heeft een lange gebruiksduur van 100 minuten, zodat je zonder onderbrekingen kunt schoonmaken. Met de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White wordt schoonmaken een moeiteloze en effectieve klus, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere d.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een gebruiksduur van 100 minuten. Het wordt geleverd met een vibrerende reinigingsdoek waarin je reinigingsmiddel doet.

Minpunten
  • De batterij heeft een redelijk lange oplaadtijd. Na een paar ramen wordt het enigszins zwaar vanwege het gewicht van 1 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White. 

De review over Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals