Karcher WV 6 Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.633-510.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher WV 6 Plus.

Specificaties Karcher WV 6 Plus

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-510.0

Omschrijving van de Karcher WV 6 Plus

Met de Karcher WV6 Plus hoef je je geen zorgen meer te maken over langdurig opladen. Deze handige ruitenreiniger kan namelijk tot wel 100 minuten achter elkaar gebruikt worden na een oplaadtijd van slechts 2 uur. Dit betekent dat je vrijwel alle ramen in je huis kunt schoonmaken, evenals spiegels en zelfs de douchecabine. Bij de Karcher WV6 Plus ontvang je ook een extra microvezeldoek, zodat je halverwege de schoonmaakklus kunt wisselen en direct verder kunt gaan met schoonmaken. Deze krachtige ruitenreiniger zuigt al het water en vuil op, waardoor je weer kunt genieten van schone en streeploze ramen. Niet langer hoef je je zorgen te maken over vervelende strepen die achterblijven na het schoonmaken. Met de Karcher WV6 Plus wordt ramen wassen een eenvoudige en efficiënte taak. Dankzij de lange gebruikstijd en het handige design, kun je moeiteloos alle ramen in je huis laten stralen. Doe jezelf een plezier en geniet van het gemak en de resultaten die deze fantastische ruitenreiniger te bieden heeft.

Pluspunten
  • Dankzij een gebruiksduur van 100 minuten kun je meerdere ramen achter elkaar reinigen. De accu heeft een relatief snelle oplaadtijd van 2 uur. In de verpakking zit ook een sproeifles waar je reinigingsmiddel in kunt doen.

Minpunten
  • Na het schoonmaken van een aantal ramen wordt het een beetje zwaar vanwege het gewicht van 800 gram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher WV 6 Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher WV 6 Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher WV 6 Plus. 

De review over Karcher WV 6 Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals