Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher WV 1 Plus

Karcher WV 1 Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.633-203.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher WV 1 Plus.

Specificaties Karcher WV 1 Plus

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-203.0

Omschrijving van de Karcher WV 1 Plus

Met de Karcher WV1 Plus kun je ruiten, spiegels, douchecabines en tegels snel en gemakkelijk reinigen. Voordat je aan de slag gaat, vul je de sproeifles met water en een reinigingsmiddel naar keuze. Met behulp van de bijgeleverde microvezeldoek verdeel je het sop gelijkmatig over het oppervlak, waardoor het grootste vuil gemakkelijk wordt verwijderd van de spiegels of ramen. Vervolgens neem je de ruitenwisser, die je moeiteloos van boven naar beneden over het oppervlak beweegt. Het innovatieve ontwerp van de Karcher WV1 Plus zorgt ervoor dat het water en vuil direct worden opgezogen in het handige reservoir. Hierdoor is er geen gedoe meer met druipende ramen of vlekken op de vloer. Wanneer je klaar bent met het reinigen van de ramen, kun je eenvoudig het reservoir legen en genieten van een voldaan gevoel bij het aanschouwen van je smetteloze ramen. De Karcher WV1 Plus is een must-have voor iedereen die graag een glanzend en streeploos resultaat wil bereiken, zonder gedoe of vermoeiende inspanningen. Maak het schoonmaken van ramen een plezierige en moeiteloze taak met de Karcher WV1 Plus.

Pluspunten
  • De batterij heeft een relatief korte oplaadtijd van 1,5 uur. Het gewicht van 580 gram voorkomt een vermoeide arm tijdens het lappen van ramen.

Minpunten
  • Misschien moet je je klus onderbreken om de accu op te laden, dankzij de gebruiksduur van 25 minuten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher WV 1 Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher WV 1 Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher WV 1 Plus. 

De review over Karcher WV 1 Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals