Karcher Window Vac WV2 Promo 10 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.633-426.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher Window Vac WV2 Promo 10.

Specificaties Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-426.0

Omschrijving van de Karcher Window Vac WV2 Promo 10

De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is een speciale ruitenreiniger die speciaal is ontwikkeld ter ere van het 10-jarig bestaan van Karcher. Deze limited edition is te herkennen aan het nieuwe logo op de zuigmond en het jubileumlogo aan de zijkant. Met deze innovatieve ruitenreiniger kun je maar liefst 35 minuten lang ramen lappen, wat maar liefst 40% langer is dan bij andere Karcher ruitenreinigers. Hierdoor kun je in één keer zowel de ramen beneden als boven schoonmaken. De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 maakt gebruik van een handige sproeifles die je vult met het bijgeleverde reinigingsmiddel. Met de meegeleverde microvezeldoek kun je moeiteloos de ramen zeemen. Vervolgens kun je kiezen welke zuigmond je wilt gebruiken. Voor kleine oppervlakken is er een smalle zuigmond beschikbaar, terwijl je met de grotere zuigmond sneller grote ramen kunt lappen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze ruitenreiniger ook eenvoudig je badkamertegels en glazen douchewand schoonmaken. Met de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige ruitenreiniger in huis, maar ook een limited edition die perfect is voor het reinigen van al je ramen en andere gladde oppervlakken. Maak je huis stralend schoon met deze speciale ruitenreiniger van Karcher!

Pluspunten
  • Wordt geleverd met een extra smalle ruitenreiniger voor de kleine ramen. Wordt geleverd met een extra smalle ruitenreiniger voor de kleine ramen. Reinig meerdere ramen na elkaar dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Kan meerdere ramen achter elkaar reinigen dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Het gewicht van 600 gram zorgt dat je geen lamme arm krijgt tijdens het ramen zemen. Met een gewicht van 600 gram voorkomt het dat je een lamme arm krijgt tijdens het zemen van de ramen.

Minpunten
  • Het duurt 3 uur voordat de batterij is opgeladen, wat langer is dan bij de meeste andere ramenwassers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher Window Vac WV2 Promo 10. 

De review over Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals