Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2863-005.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6.

Specificaties Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2863-005.0

Omschrijving van de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Met de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 hoef je nooit meer te stoppen en de filter te vervangen terwijl je zowel nat als droog aan het stofzuigen bent. Dit is vooral handig als je stofzuiger beide functies heeft. Dankzij de inbouwcassette kun je de vlakfilter eenvoudig verwijderen zonder het vuil aan te raken. Zo blijf je schoon en fris terwijl je aan het schoonmaken bent. Deze specifieke filter is ontworpen voor de Karcher MV 4, 5 en 6-serie en WD 4, 5 en 6-serie. Het is perfect afgestemd op deze modellen, waardoor je altijd verzekerd bent van een optimale prestatie. Je kunt vertrouwen op de filter om al het vuil, zowel nat als droog, effectief op te vangen en te filteren. Met de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 bereik je een nieuw niveau van schoonmaakgemak en efficiëntie. Vergeet het gedoe van het steeds vervangen van de filter en geniet van een moeiteloze stofzuigervaring.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher Vlakfilter MV 4/5/6

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher Vlakfilter MV 4/5/6. 

De review over Karcher Vlakfilter MV 4/5/6 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals