Search
Close this search box.
  1. Karcher SV 7 Premium

Karcher SV 7 Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.439-420.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SV 7 Premium.

Specificaties Karcher SV 7 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.439-420.0

Omschrijving van de Karcher SV 7 Premium

De Karcher SV 7 Premium is een revolutionaire stoomreiniger en stofzuiger in één. Met zijn unieke waterreservoir zorgt hij ervoor dat het vuil volledig verdwijnt zodra je hem als stofzuiger gebruikt. Dit maakt het apparaat perfect voor mensen met een stofallergie, omdat stof geen enkele kans krijgt om te ontsnappen. Maar de echte kracht van deze stoomreiniger komt tot uiting wanneer je stofzuigen combineert met stoom. De krachtige stoom lost het vuil op en de geïntegreerde zuigfunctie verwijdert het vuil direct. Hierdoor kun je niet alleen gesloten harde vloeren grondig reinigen, maar ook ramen en zelfs matrassen met gemak schoonmaken. Met de Karcher SV 7 Premium heb je volledige controle over de stoom- en stofzuigfunctie. Je kunt deze functies samen of afzonderlijk van elkaar gebruiken, en je bedient ze eenvoudig via de handgreep. Het apparaat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid kun je moeiteloos door je huis manoeuvreren en zelfs de moeilijk bereikbare plekken grondig reinigen. Daarnaast is de stoomreiniger voorzien van een handige opbergmogelijkheid voor de accessoires, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Kortom, met de Karcher SV 7 Premium haal je een veelzijdige en efficiënte schoonmaakhulp in huis die jouw.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde bijlagen kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijten of vloerkleden schoon te maken. Activeer de zuigfunctie om overtollig water op te zuigen.

Minpunten
  • Deze stoomreiniger is moeilijker mee te nemen de trap op, omdat hij 9,1 kilo weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SV 7 Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SV 7 Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SV 7 Premium. 

De review over Karcher SV 7 Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals