Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2.863-314.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks).

Specificaties Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-314.0

Omschrijving van de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Deze Karcher stofzuigerzakken zijn een onmisbare accessoire voor jouw WD 2 Plus, WD 3, WD 3 Battery, KWD 1 tot KWD 3 en Kärcher sproei-extractiereinigers SE 4001 en SE 4002. De stofzuigerzakken zijn vervaardigd van hoogwaardig vliesmateriaal dat bestand is tegen scheuren, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zelfs de meest veeleisende schoonmaakklussen. Of je nu grof vuil, vochtig vuil of een combinatie van beide wilt opzuigen, deze stofzuigerzakken staan altijd paraat. In deze set ontvang je maar liefst 4 stuks van de Karcher stofzuigerzakken. Dit betekent dat je voldoende voorraad hebt om langdurig te genieten van een optimale zuigkracht en hygiëne in jouw huis. Dankzij deze stofzuigerzakken hoef je je nooit meer zorgen te maken over stofdeeltjes die ontsnappen tijdens het stofzuigen. Ze vangen niet alleen stof en vuil op, maar houden het ook veilig opgeborgen in de zak. Zo blijft jouw huis niet alleen schoon, maar ook fris en vrij van allergenen. Investeer in deze hoogwaardige Karcher stofzuigerzakken en ervaar het gemak van een grondige en effectieve reiniging. Met hun duurzame kwaliteit en uitstekende prestaties zijn ze de ideale keuze voor elke schoonmaakklus. Bestel vandaag nog jouw set van 4 stu.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks). 

De review over Karcher stofzuigerzak voor WD 2 Plus / WD 3 (4 stuks) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals