Search
Close this search box.
  1. Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2.863-259.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Specificaties Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-259.0

Omschrijving van de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken haal je niet alleen een krachtige stoomreiniger in huis, maar ook meteen 2 reserve doeken om mee te stomen. Deze stoomreiniger maakt gebruik van hete stoom én heet water om jouw vloeren grondig te reinigen. Dankzij de innovatieve VapoHydro-functie wordt er tijdens het schoonmaken heet water toegevoegd aan de stoom, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos losweekt en jouw vloeren weer stralend schoon worden. De Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken biedt verschillende standen, zodat je zelf de intensiteit van de reiniging kunt bepalen. Of je nu een grote schoonmaakklus hebt of juist een kleinere oppervlakte wilt reinigen, deze stoomreiniger past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Daarnaast is de stoomreiniger uitgerust met een speciale tapijtborstel, waarmee je heel eenvoudig kleden en tapijten kunt reinigen. De bijgeleverde microvezeldoeken zijn ideaal voor het reinigen van gladde oppervlaktes. Deze doeken nemen meer vocht op dan katoenen doeken en gaan bovendien langer mee. En met de extra doeken heb je altijd een voorraadje bij de hand, zelfs als er eentje in de wasmachine zit. Kortom, met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken haal je niet alleen een hoogwaardige st.

Pluspunten
  • Met de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek bij de hand. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je doet. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 2 liter, waardoor bijvullen niet vaak nodig is.

Minpunten
  • Vanwege de omvang van de stoomreiniger en de talloze accessoires, neemt hij veel ruimte in.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. 

De review over Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals