Search
Close this search box.
  1. Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Karcher SC3 EasyFix + Borstelset Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2.863-264.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-264.0

Omschrijving van de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset kun je niet alleen grote vloeren grondig schoonmaken, maar ook kleine oppervlaktes zoals je kraan of wastafel reinigen. De borstels zijn voorzien van harde haren, waardoor ze zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos kunnen verwijderen. Het unieke aan dit apparaat is dat je zonder onderbrekingen kunt schoonmaken. Tijdens het reinigen kun je namelijk eenvoudig de watertank bijvullen, zonder dat dit ten koste gaat van je schoonmaakwerkzaamheden. Dit is met name handig wanneer je grote oppervlaktes wilt schoonmaken. Bovendien is de reiniger licht van gewicht, waardoor je hem ook moeiteloos kunt optillen om de bovenverdieping te reinigen. Met slechts 3,1 kilogram is dit apparaat relatief licht en gemakkelijk hanteerbaar. Naast de Karcher SC3 EasyFix ontvang je ook een handige borstelset. Deze set bevat vervangende borstels, zodat je altijd reserveonderdelen bij de hand hebt wanneer je huidige opzetstuk aan vervanging toe is. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder borstels komt te zitten tijdens het schoonmaken. Met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset haal je niet alleen een krachtige reiniger in huis, maar ook een set met handige accessoires die je schoonmaakklusjes nog gemakkelijker maken. Of je nu grote vloeren wilt schoonmaken of.

Pluspunten
  • Dankzij de extra borstelset heb je voldoende vervangende borstels in huis voor toekomstige stoomklussen. Met het bijgevoegde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede staat. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder hem uit te zetten.

Minpunten
  • De watertank is niet verwijderbaar, dus het is niet mogelijk om het direct onder de kraan bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset. 

De review over Karcher SC3 EasyFix + Borstelset is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals