Search
Close this search box.
  1. Karcher SC3 EasyFix

Karcher SC3 EasyFix Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.513-124.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC3 EasyFix.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-124.0

Omschrijving van de Karcher SC3 EasyFix

Met de Karcher SC3 Easyfix in je handen kun je direct aan de slag met schoonmaken, zonder onderbrekingen. Deze stoomreiniger is razendsnel opgewarmd en klaar voor gebruik in slechts 30 seconden. Bovendien hoef je de tank niet te legen om bij te vullen tijdens het schoonmaken, waardoor je ononderbroken kunt blijven reinigen. Dit maakt de stoomreiniger ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlaktes, zoals harde vloeren in de woonkamer en keuken. En wanneer je de aanrecht grondig wilt boenen, kun je eenvoudig de kleine borstel gebruiken. Zelfs de badkamer kan worden gereinigd met deze stoomreiniger, die slechts 3,1 kilogram weegt. Met de Karcher SC3 Easyfix kun je dus gemakkelijk en snel schoonmaken zonder pauzes. Dankzij de snelle opwarmtijd kun je direct aan de slag en hoef je niet te wachten. Daarnaast hoef je de tank niet leeg te maken om bij te vullen, waardoor je efficiënt kunt blijven reinigen. Of je nu grote oppervlaktes wilt schoonmaken of juist de kleinere plekken wilt aanpakken, deze stoomreiniger biedt de perfecte oplossing. Met het lichte gewicht van 3,1 kilogram kun je de stoomreiniger gemakkelijk meenemen naar verschillende ruimtes in huis. Kortom, de Karcher SC3 Easyfix is een handige en betrouwbare stoomreiniger die het schoonmaken een stuk.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde ontkalkingspatroon behoud je de goede conditie van je stoomreiniger langer. Je kan het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te schakelen. De stoomreiniger warmt al op binnen 30 seconden.

Minpunten
  • Direct bijvullen onder de kraan is niet mogelijk, omdat het waterreservoir niet afneembaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC3 EasyFix

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC3 EasyFix tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC3 EasyFix. 

De review over Karcher SC3 EasyFix is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals