Karcher SC2 Deluxe EasyFix Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.513-243.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Specificaties Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-243.0

Omschrijving van de Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix wordt het schoonmaken van jouw harde vloeren, badkamer en aanrecht een fluitje van een cent. Deze stoomreiniger zorgt ervoor dat je altijd op de juiste temperatuur kunt reinigen, dankzij het handige groene licht dat aangeeft wanneer de reiniger klaar is voor gebruik. Met de vloermond, voorzien van een microvezeldoek, glijdt de stoomreiniger soepel over de vloer en absorbeert het moeiteloos al het vuil. Maar dat is niet alles! De Karcher SC2 Deluxe EasyFix wordt geleverd met verschillende handige opzetstukken. Met de kleine borstel kun je bijvoorbeeld de auto of de kozijnen grondig schoon schrobben. Het kleinste opzetstuk, het stoompistool, biedt de mogelijkheid om onder hoge druk stoom in de kleinste hoekjes en gaatjes te spuiten. Dit is uiterst handig bij het schoonmaken van de wastafel of de douchecabine. Zo ben je verzekerd van een grondige reiniging op elke plek in huis. Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix wordt schoonmaken een plezier en ben je verzekerd van een stralend schone omgeving. Voortaan kun je genieten van een hygiënisch huis, zonder dat het veel tijd en moeite kost. Laat deze krachtige stoomreiniger jouw nieuwe schoonmaakpartner zijn en ervaar het gemak van grondig en efficiënt reinigen.

Pluspunten
  • Aan het groene lampje zie je wanneer de reiniger gereed is voor gebruik. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je doet. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 1 liter, waardoor je het alleen van tevoren bijvult.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik moet je deze stoomreiniger niet bijvullen, anders moet je de schoonmaakklus onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC2 Deluxe EasyFix tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC2 Deluxe EasyFix. 

De review over Karcher SC2 Deluxe EasyFix is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals