Search
Close this search box.
  1. Karcher SC 5 EasyFix Premium

Karcher SC 5 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.512-550.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 5 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-550.0

Omschrijving van de Karcher SC 5 EasyFix Premium

De Karcher SC 5 EasyFix Premium is de perfecte keuze voor mensen die graag grote oppervlaktes in één keer willen schoonmaken. Met een indrukwekkende inhoud van 2 liter heeft deze stoomreiniger een zeer ruime watertank. Het voordeel hiervan is dat je niet vaak water hoeft bij te vullen tijdens het schoonmaken, wat het proces veel efficiënter maakt. Deze veelzijdige stoomreiniger is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten en wordt geleverd met verschillende accessoires om aan al je schoonmaakbehoeften te voldoen. Met de puntstraalsproeier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de voegen van de badkamer schoonstomen, terwijl de ronde borstel perfect is voor het reinigen van de badkuip. Om ervoor te zorgen dat de stoomreiniger zo lang mogelijk in optimale conditie blijft, ontvang je ook 3 zakjes met ontkalkingspoeder. Met deze speciale formule wordt kalkvorming aan de binnenkant van de stoomreiniger voorkomen, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Met de Karcher SC 5 EasyFix Premium hoef je je nooit meer zorgen te maken over vuile oppervlaktes, want hij staat altijd klaar om je te helpen bij al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
  • Deze stoomreiniger heeft de grootste watertank met een inhoud van 2 liter, waarmee je ook grote oppervlaktes kunt schoon stomen. Door het gebruik van het meegeleverde ontkalkingspoeder blijft je stoomreiniger langer in goede conditie. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden mee te reinigen.

Minpunten
  • Je wikkelt de kabel niet netjes op, zodat je hem kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 5 EasyFix Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 5 EasyFix Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 5 EasyFix Premium. 

De review over Karcher SC 5 EasyFix Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals