Search
Close this search box.
  1. Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 6.295-987.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder.

Specificaties Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-987.0

Omschrijving van de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Met de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder ben je goed voorbereid op toekomstige stoomklussen. Deze stoomreiniger is de perfecte oplossing voor het grondig reinigen van allerlei oppervlakken in je huis. Of het nu gaat om het schoonmaken van je kookplaat, het toilet, de glazen douchewand in de badkamer, harde vloeren of tapijt, deze reiniger kan het allemaal aan. Wat deze set nog beter maakt, is het bijgevoegde ontkalkpoeder. Stoomreinigers gebruiken water en water bevat kalk. Dit kan schadelijk zijn voor het apparaat en ook vervelende kalkresten achterlaten op je net gereinigde oppervlakken. Gelukkig voorkomt het ontkalkpoeder dit probleem. Door regelmatig gebruik van het poeder blijft je stoomreiniger kalkvrij en behoudt deze zijn optimale prestaties. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je stoomreiniger en dat je geen kalkvlekken op je net gestoomde aanrecht krijgt. Met de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder haal je een complete reinigingsset in huis. Dit krachtige en veelzijdige apparaat, samen met de microvezel vloerdoeken en het ontkalkpoeder, zal ervoor zorgen dat je huis altijd brandschoon is. Profiteer van het gemak en de efficiëntie van deze stoomreiniger en geniet van een.

Pluspunten
  • Met de extra dweildoeken en kalkverwijderaar haal je de essentiële accessoires in huis voor toekomstige stoomklussen. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden schoon te maken. Het waterreservoir is afneembaar, dus je kunt het gemakkelijk onder de kraan bijvullen.

Minpunten
  • Het ontkalkingsreinigingsprogramma is eenvoudig, maar vereist enige handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder. 

De review over Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals