Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher SC 4 EasyFix Premium

Karcher SC 4 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.512-480.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 4 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 4 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-480.0

Omschrijving van de Karcher SC 4 EasyFix Premium

Ben je het zat om telkens weer een emmer met sop te moeten vullen en de vloer met de dweil te moeten schoonmaken? Dan is de Karcher SC 4 EasyFix Premium de perfecte keuze voor jou. Met deze stoomreiniger wordt het schoonmaken van de kookplaat, het toilet en zelfs de glazen douchewand een fluitje van een cent. Bovendien hoef je geen nieuwe sopjes meer te maken, want je kunt direct doorgaan met het reinigen van harde vloeren en tapijten. Met deze stoomreiniger bespaar je tijd en energie, zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Dankzij de indrukwekkende stoomkracht van 3,5 bar worden maar liefst 99,9% van alle bacteriën gedood, zonder dat je hard hoeft te schrobben. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënisch schone omgeving, maar ook voor gemoedsrust. Of je nu de keuken, de badkamer of de woonkamer aanpakt, met de Karcher SC 4 EasyFix Premium ben je verzekerd van een grondige en efficiënte schoonmaak. Dus zeg vaarwel tegen vermoeiende schoonmaakklussen en hallo tegen meer vrije tijd om te genieten van het leven.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden schoon te maken. Het waterreservoir kan worden verwijderd, dus het bijvullen onder de kraan is eenvoudig. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger tussendoor bijvullen, zonder het apparaat uit te zetten.

Minpunten
  • Dit betekent dat je geen ontkalkingspoeder of -patroon krijgt, je moet ze dus apart bestellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 4 EasyFix Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 4 EasyFix Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium. 

De review over Karcher SC 4 EasyFix Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals