Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2.863-259.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken.

Specificaties Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-259.0

Omschrijving van de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Karcher Microvezel Vloerdoeken haal je een complete set in huis om al je stoomklussen te klaren. Deze stoomreiniger is geschikt voor kleine oppervlaktes, harde vloeren, tapijten en vloerkleden. Met de speciale vloerborstel reinig je moeiteloos je tapijt, terwijl je met de microvezel vloerdoeken vlekkeloos gladde vloeren kunt schoonmaken. Deze microvezel vloerdoeken zijn een uitstekende keuze voor het schoonmaken van gladde vloeren, omdat ze meer vocht absorberen dan katoenen doeken en langer meegaan. Na het stomen zijn je oppervlaktes dus direct droog. Met de extra doeken die bij deze set worden geleverd, heb je altijd een voorraadje bij de hand voor het geval er eentje in de wasmachine zit. Zo grijp je nooit mis en kun je altijd blijven stomen zonder onderbrekingen. Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Karcher Microvezel Vloerdoeken ben je verzekerd van een grondige en efficiënte schoonmaakervaring. Dankzij de meegeleverde vloerdoeken kun je verschillende oppervlaktes aanpakken en ben je altijd voorbereid op elke schoonmaakklus. Haal deze set vandaag nog in huis en geniet van een stralend schone omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek bij de hand om mee te stomen. Dankzij het bijgeleverde ontkalkingspatroon behoud je jouw stoomreiniger langer in goede conditie. Met deze stoomreiniger kun je ook tapijt en vloerkleden reinigen.

Minpunten
  • De stoomkracht van deze stoomgenerator kan niet worden aangepast. Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus bijvullen onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken. 

De review over Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals