Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher SC 3 EasyFix Premium

Karcher SC 3 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.513-160.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 3 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 3 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-160.0

Omschrijving van de Karcher SC 3 EasyFix Premium

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium kun je niet alleen kleine stoomklusjes en harde vloeren reinigen, maar ook laagpolige tapijten en vloerkleden. Deze stoomreiniger wordt geleverd met een speciale tapijtborstel, die je eenvoudig over de reguliere harde vloeren borstel kunt plaatsen om moeiteloos over het tapijt te glijden. Daarnaast ontvang je ook een ontkalkingspatroon, dat essentieel is voor het behoud van de stoomreiniger. Hoewel de Karcher SC 3 EasyFix Premium moeiteloos kalk van glazen badkamerwanden verwijdert, gebruikt hij zelf ook water. En in water zit kalk. Om te voorkomen dat kalk zich aan de binnenkant van de stoomreiniger hecht en schade veroorzaakt, is het belangrijk om het ontkalkingspatroon in de stoomreiniger te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de stoomreiniger langer meegaat en voorkomt dat je kalkhoudend water op de zojuist schoongemaakte wastafel stoomt. Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium kun je dus niet alleen grondig reinigen, maar ook zorgen voor een langere levensduur van het apparaat.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde ontkalkingspatroon zorg je ervoor dat je stoomreiniger langer goed blijft werken. Deze stoomreiniger kan ook gebruikt worden om tapijten en vloerkleden schoon te maken. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen terwijl hij nog aan staat.

Minpunten
  • Je stelt de stoomkracht niet zelf in. Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus je kunt het niet gemakkelijk onder de kraan bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 3 EasyFix Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 3 EasyFix Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium. 

De review over Karcher SC 3 EasyFix Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals