Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Karcher SC 2 EasyFix Premium

Karcher SC 2 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.512-090.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 2 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-090.0

Omschrijving van de Karcher SC 2 EasyFix Premium

De Karcher SC 2 EasyFix Premium is de ideale stoomreiniger voor elk huishouden. Met zijn compacte formaat is hij geschikt voor zowel kleine als grote schoonmaakklussen. Gebruik de verschillende borstels om elk oppervlak in huis grondig te reinigen. Of het nu gaat om het toilet, de kranen, de voegen in de badkamer of het fornuis, met de Karcher SC 2 EasyFix Premium krijg je alles moeiteloos schoon. Maar dat is nog niet alles! Deze stoomreiniger is ook perfect voor het reinigen van vloeren. Met de verlengbuizen en de vloeren borstel kun je gemakkelijk alle harde vloeren in huis grondig schoonmaken. Denk aan de tegelvloer in de badkamer of het laminaat in de woonkamer. En dankzij de ruime watertank van 1 liter hoef je minder vaak bij te vullen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere dingen. Bij de Karcher SC 2 EasyFix Premium worden ook microvezel doeken meegeleverd. Deze doeken nemen meer vocht op dan standaard katoenen vloerdoeken, waardoor je nog efficiënter kunt schoonmaken. Na gebruik kun je de doeken eenvoudig in de wasmachine gooien en ze zijn weer klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Karcher SC 2 EasyFix Premium haal je een krachtige en veelzijdige stoomreiniger in huis die al je schoonmaakklussen een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Je bergt de meegeleverde verlengbuizen op aan de achterkant van de stoomreiniger. Deze stoomreiniger is geschikt voor grotere schoonmaakklussen dankzij het waterreservoir van één liter. Met een gewicht van 2,9 kilo til je gemakkelijk deze stoomreiniger de trap op en af.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik kan de stoomreiniger niet bijgevuld worden, dus je moet de schoonmaakklus onderbreken. Met deze stoomreiniger kan je geen tapijt reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 2 EasyFix Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 2 EasyFix Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 2 EasyFix Premium. 

De review over Karcher SC 2 EasyFix Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals