Karcher SC 1 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.516-375.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher SC 1 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 1 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.516-375.0

Omschrijving van de Karcher SC 1 EasyFix Premium

De Karcher SC 1 EasyFix Premium is dé perfecte handstoomreiniger voor iedereen die regelmatig te maken heeft met hardnekkige vlekken op de vloer. Met zijn compacte formaat is deze handstoomreiniger uiterst gebruiksvriendelijk bij kleine schoonmaakklusjes, zoals het reinigen van de wastafel of het fornuis. Maar wat als er iemand met modderige schoenen over jouw vloer loopt? Maak je geen zorgen, want met de harde vloeren borstel van de Karcher SC 1 EasyFix Premium zijn die vlekken zo verdwenen. Daarnaast zijn de verlengstelen ook erg handig wanneer je hogere plekken wilt schoonmaken. Bevestig de vierkante borstel op de verlengsteel en je kunt moeiteloos de bovenste hoeken van de badkamer bereiken of het raampje boven de voordeur schoonmaken. Hierdoor hoef je nooit meer te stuntelen met een trapje en is een emmer met sop ook verleden tijd, dankzij de krachtige stoom van de Karcher SC 1 EasyFix Premium. Maar dat is nog niet alles! Deze handstoomreiniger beschikt over een handig EasyFix vloermondstuk met flexibele gewrichten, waardoor je eenvoudig en snel alle hoeken en randen kunt bereiken. Daarnaast is de opwarmtijd van de Karcher SC 1 EasyFix Premium slechts 3 minuten, waardoor je direct aan de slag kunt met jouw schoonmaakwerkzaamheden. Bovendien is deze handstoomreiniger.

Pluspunten
  • Dankzij de harde vloerenborstel en de verlengbuizen, is het ook mogelijk om harde vloeren schoon te maken. Dankzij het compacte formaat kun je deze stoomreiniger gemakkelijk opbergen. Met de verlengslang krijg je extra bewegingsruimte tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Vanwege de tankinhoud van slechts 0,2 liter is deze handstoomreiniger niet geschikt voor omvangrijke schoonmaaktaken. Deze stoomreiniger is niet geschikt voor het reinigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher SC 1 EasyFix Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher SC 1 EasyFix Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher SC 1 EasyFix Premium. 

De review over Karcher SC 1 EasyFix Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals