Search
Close this search box.
  1. Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.055-601.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless.

Specificaties Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-601.0

Omschrijving van de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Met de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless maak je je vloeren niet alleen 20% schoner dan met een gewone dweil, maar geniet je ook van meer vrijheid dan met een reguliere elektrische dweil. Dankzij de accu ben je namelijk niet gebonden aan een stopcontact. Na een volledige oplading kun je maar liefst 20 minuten lang de vloer dweilen, wat overeenkomt met ongeveer 60 vierkante meter. De roterende borstels worden continu voorzien van schoon water, terwijl het vuile water terechtkomt in een apart reservoir. Het enige wat jij hoeft te doen, is dit reservoir eenvoudig legen in de wasbak. Het handmatig reinigen van de borstels is zelfs niet nodig, dankzij de ingebouwde afzuigfunctie in het parkeerstation. Deze verwijdert direct het overige vuile water van de borstels. De Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless biedt een revolutionaire manier om je vloeren te reinigen. Met deze elektrische dweil wordt schoonmaken een moeiteloze en efficiënte klus. De krachtige accu zorgt ervoor dat je niet beperkt wordt door de aanwezigheid van stopcontacten, waardoor je elke hoek van je huis eenvoudig kunt bereiken. De ronddraaiende borstels garanderen een grondige reiniging, terwijl het vuile water netjes wordt opgevangen in een apart reservoir. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het verspreiden van vuil water tijdens het.

Pluspunten
  • Het vuile water wordt uit de borstels gezogen bij het parkeerstation, waardoor handmatig reinigen niet nodig is. Deze vloerreiniger is geschikt voor zowel nat als droog vuil. Omdat deze elektrische dweil draadloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met deze elektrische dweil tapijt te reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless. 

De review over Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals