Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kärcher FC 5 i Premium White

Kärcher FC 5 i Premium White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.055-460.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kärcher FC 5 i Premium White.

Specificaties Kärcher FC 5 i Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-460.0

Omschrijving van de Kärcher FC 5 i Premium White

De Kärcher FC 5 i Premium White is een innovatieve elektrische dweil die jouw harde vloeren grondig reinigt. Met zijn roterende microvezelrollen weet deze dweil zelfs de hardnekkigste vlekken los te weken. Maar dat is nog niet alles! Deze dweil is ook in staat om kleine beetjes vuil en stof op te zuigen terwijl je aan het dweilen bent. Zo ben je in één keer klaar en hoef je niet apart te stofzuigen. Met een snoer van maar liefst 7 meter hoef je ook niet steeds van stopcontact te wisselen tijdens het schoonmaken. Je hebt alle vrijheid om de hele kamer in één keer te reinigen. En wanneer je klaar bent, plaats je de dweil eenvoudig in de bijbehorende standaard met reinigingsfunctie. Deze standaard zuigt het vieze water uit de rollen, zodat de dweil direct weer klaar is voor de volgende schoonmaakklus. Zo hoef je nooit meer met vieze rollen te werken en ben je altijd verzekerd van een hygiënisch schone vloer. Met de Kärcher FC 5 i Premium White wordt schoonmaken van jouw harde vloeren een fluitje van een cent. Dankzij zijn krachtige reinigingsprestaties en handige functies wordt het onderhouden van een schone vloer een plezierige taak. Waar wacht je nog op? Ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van de Kärcher FC 5 i Premium White!

Pluspunten
  • Deze vloerreiniger neemt zowel nat als droog vuil op. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder, zodat de microvezelrollen gereinigd worden.

Minpunten
  • Je draagt deze vloerreiniger minder eenvoudig de trap op, aangezien hij een gewicht heeft van 5,8 kilogram. Deze vloerreiniger is niet draadloos, daarom heb je altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kärcher FC 5 i Premium White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kärcher FC 5 i Premium White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kärcher FC 5 i Premium White. 

De review over Kärcher FC 5 i Premium White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals