Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Kärcher EWM 2 Premium

Kärcher EWM 2 Premium Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.056-350.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kärcher EWM 2 Premium.

Specificaties Kärcher EWM 2 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-350.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2 Premium

De Kärcher EWM 2 Premium is een innovatieve elektrische dweil die jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde 2-tank systeem zorgt deze dweil ervoor dat het schone water gescheiden blijft van het vuile water, waardoor je altijd kunt genieten van een hygiënisch schone vloer. Bij dit model ontvang je ook nog eens 2 extra borstelrollen, zodat je niet alleen tijd bespaart, maar ook nog eens moeiteloos hardnekkig vuil kunt verwijderen van verschillende harde vloeren, zoals parket, laminaat, kurk en pvc. De Kärcher EWM 2 Premium is de perfecte vervanger voor een traditionele dweil. Niet alleen maakt deze elektrische dweil jouw vloeren grondiger schoon, maar het bespaart ook nog eens kostbare tijd. Met een volle accu kun je maar liefst 20 minuten lang onafgebroken dweilen, wat genoeg is om een oppervlakte van zo'n 60 vierkante meter te reinigen. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere bezigheden en niet langer hoeft te worstelen met een emmer water en het handmatig uitwringen van de borstels. Laat de Kärcher EWM 2 Premium het zware werk voor jou doen, terwijl jij geniet van een stralend schone vloer zonder gedoe.

Pluspunten
  • Bij het Premium model krijg je 2 extra borstels, die je afwisselt met de andere 2 zodat je nooit zonder borstels komt te zitten. Omdat deze elektrische dweil draadloos is, heb je tijdens het schoonmaken volledige bewegingsvrijheid. Door het 2-tank systeem dweil je altijd met schoon water

    .

    Het vuile water wordt namelijk opgevangen in een aparte tank.

Minpunten
  • De elektrische dweil is niet geschikt om tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kärcher EWM 2 Premium

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kärcher EWM 2 Premium tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kärcher EWM 2 Premium. 

De review over Kärcher EWM 2 Premium is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals