Kärcher EWM 2 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 1.056-300.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Kärcher EWM 2.

Specificaties Kärcher EWM 2

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-300.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2

De Kärcher EWM 2 is de ultieme oplossing voor efficiënt en grondig vloerreiniging. Met zijn geavanceerde 2-tank systeem, hoef je je geen zorgen meer te maken over het vermengen van schoon en vuil water. Dit innovatieve systeem scheidt automatisch het schone water van het vuile water, waardoor je moeiteloos kunt schoonmaken zonder te hoeven sjouwen met een emmer of handmatig de borstels uit te wringen. Deze elektrische dweil is speciaal ontworpen om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen van harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk en pvc. Met de hoge snelheid waarop de borstelrollen draaien, krijg je een grondige reiniging zonder al te veel moeite. Dankzij de duurzame batterij gaat de dweil tot 20 minuten mee op een volle accu, wat genoeg is om ongeveer 60 vierkante meter schoon te maken. Naast het feit dat de Kärcher EWM 2 je vloeren grondiger schoonmaakt, bespaart het ook veel tijd. Je kunt nu snel en efficiënt je vloeren schoonmaken zonder gedoe met emmers en handmatig wringen. Met deze elektrische dweil wordt schoonmaken een fluitje van een cent en houd je meer tijd over voor andere dingen. Kies voor de Kärcher EWM 2 en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van deze krachtige reinigingsoplossing.

Pluspunten
  • Met het 2-tank systeem dweil je altijd met schoon water, omdat het vuile water apart wordt opgevangen. Dankzij de draadloze functie van deze elektrische dweil heb je volledige bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Je krijgt maar 2 borstels, dus je kunt de dweil niet gebruiken wanneer je de borstels moet schoonmaken. De elektrische dweil is niet geschikt om tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Kärcher EWM 2

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Kärcher EWM 2 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Kärcher EWM 2. 

De review over Kärcher EWM 2 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals