Karcher Bekledingszuigmond Smal Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Karcher 2.885-018.0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Karcher Bekledingszuigmond Smal.

Specificaties Karcher Bekledingszuigmond Smal

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.885-018.0

Omschrijving van de Karcher Bekledingszuigmond Smal

Met de Karcher bekledingszuigmond Smal krijg je autostoelen pas echt brandschoon. Dit innovatieve opzetstuk is voorzien van een sproei-extractiezuigmond, waardoor het textiel grondig wordt gereinigd. Het opzetstuk besproeit het textiel met water, terwijl de Karcher stofzuiger het vervolgens droogzuigt. Hierdoor wordt het textiel diep gereinigd tot in de vezels. Deze bekledingszuigmond is speciaal ontworpen voor de Karcher apparaten SE 3001, SE 4001, SE 4002, SE 5.100 en SE 6.100. Het is een onmisbaar accessoire voor iedereen die zijn autostoelen wilt opfrissen en grondig wilt reinigen. Met de Karcher bekledingszuigmond Smal zorg je ervoor dat je autostoelen er weer als nieuw uitzien. Voortaan geniet je van een frisse en hygiënische autointerieur, zonder hardnekkige vlekken en geurtjes.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Karcher Bekledingszuigmond Smal

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Karcher Bekledingszuigmond Smal tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Karcher Bekledingszuigmond Smal. 

De review over Karcher Bekledingszuigmond Smal is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals