Search
Close this search box.
  1. Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Joseph Joseph JJ003307. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart.

Specificaties Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

JJ003307

Omschrijving van de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Voor een extra grote hoeveelheid wasgoed is de zwarte Joseph Joseph Tota wasmand van 90 liter de ideale keuze. Deze handige wasmand is voorzien van 2 aparte vakken, elk met een capaciteit van 45 liter. Hiermee kun je je was sorteren op kleur en type stof, zodat je bijvoorbeeld je donkere jeans gescheiden kunt houden van je lichte overhemden, of je beddengoed apart kunt houden van je delicate truien. Dankzij de handige hengsels kun je de vakken ook gebruiken als wastassen, waardoor je je was eenvoudig van de slaapkamer naar de wasmachine kunt verplaatsen. Maar deze veelzijdige wasmand is niet alleen praktisch, hij heeft ook een stijlvol ontwerp dat een centrale plek in elke kamer verdient. Met een hoogte van 71 centimeter, een breedte van 56 centimeter en een diepte van 39,5 centimeter biedt deze mand voldoende ruimte voor al je wasgoed. En wanneer je lakens schoon en droog zijn, kun je ze gemakkelijk in de wastas naar je kast brengen. De zwarte Joseph Joseph Tota wasmand van 90 liter is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart. 

De review over Joseph Joseph Tota Wasmand 90 Liter - Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals