Search
Close this search box.
  1. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Joseph Joseph 5028420001020. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen.

Specificaties Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

5028420001020

Omschrijving van de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen is de perfecte oplossing voor het gemakkelijk scheiden van afval. Met dit afvalbak systeem deel je de 2 compartimenten naar wens in, waardoor je efficiënt kunt scheiden. Het onderste compartiment kan bijvoorbeeld worden opgedeeld in 2 delen, zodat je statiegeldflessen en plastic gemakkelijk naast elkaar kunt scheiden. Daarnaast bevat het bovenste vak een klein bakje dat gebruikt kan worden voor GFT-afval of voor het verzamelen van oude batterijen en lampjes. Een bijkomend voordeel van deze prullenbak is het geurfilter in de deksel, waardoor vieze geurtjes zich niet verspreiden. Dit zorgt voor een frisse en aangename omgeving in huis. Daarnaast zijn de 2 binnenemmers eenvoudig uit de prullenbak te halen, waardoor het schoonmaken en verwisselen van vuilniszakken een fluitje van een cent is. Het handige, rechthoekige design maakt deze prullenbak ideaal voor plaatsing in een hoek of tegen de muur. Met de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen wordt afval scheiden een eenvoudige en stijlvolle taak. Voeg een vleugje moderniteit en efficiëntie toe aan je keuken of woonruimte met dit praktische afvalbak systeem.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de prullenbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, gft en restafval.

Minpunten
  • De prullenbak neemt vrij veel ruimte in beslag vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen. 

De review over Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Steen is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals