Search
Close this search box.
  1. Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Joseph Joseph 5028420001037. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs.

Specificaties Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

5028420001037

Omschrijving van de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs is een slimme afvaloplossing die het scheiden van afval heel eenvoudig maakt. Met de mogelijkheid om de 2 compartimenten naar wens in te delen, kun je gemakkelijk verschillende soorten afval scheiden. Het onderste compartiment kan bijvoorbeeld worden opgedeeld in 2 delen, zodat je statiegeldflessen en plastic naast elkaar kunt scheiden. In het bovenste vak is er ook een handig bakje dat gebruikt kan worden voor GFT-afval of voor het verzamelen van oude batterijen en lampjes. Een ander pluspunt van deze prullenbak is het geurfilter in de deksel, dat ervoor zorgt dat vieze geurtjes zich niet verspreiden. Zo blijft de omgeving altijd lekker fris. Daarnaast zijn de 2 binnenemmers gemakkelijk uit de prullenbak te halen, waardoor je de prullenbak snel en eenvoudig kunt schoonmaken en de vuilniszakken kunt verwisselen. De rechthoekige vorm van de prullenbak maakt hem ideaal om in een hoek of tegen de muur te plaatsen, waardoor hij weinig ruimte inneemt. Met de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs haal je niet alleen een functionele prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle en slimme oplossing voor het scheiden van afval.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 60 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij de geurfilter blijven nare geuren beter in de prullenbak en heb je minder hinder van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, gft en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak beslaat redelijk veel ruimte vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs. 

De review over Joseph Joseph Intelligent Waste Totem Max 60 Liter Grijs is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals