Search
Close this search box.
  1. Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter

Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Joseph Joseph 30030. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter.

Specificaties Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter

Merk

Joseph Joseph

Fabrikantcode

30030

Omschrijving van de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter

Met de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter haal je een revolutionaire prullenbak in huis. Deze prullenbak is voorzien van een ingebouwde compressor, waarmee je jouw afval kunt aandrukken. Hierdoor verzamel je tot 3 keer meer afval in één zak. Door de zak om de 2 randen te bevestigen en vervolgens met de compressor aan te drukken, verklein je het afval en bespaar je op het gebruik van afvalzakken. Daarnaast hoef je minder vaak je afvalbak te legen, wat je tijd en moeite bespaart. Een ander voordeel van de Intelligent Waste Titan is dat je geen last meer hebt van vieze handen. De prullenbak is eenvoudig te bedienen met een pedaal, waardoor je beide handen vrij hebt om afval weg te gooien. Het deksel van de prullenbak heeft een geruisloze sluiting, waardoor je geen harde klap hoort wanneer je afval weggooit. Dit maakt het gebruik van de prullenbak extra comfortabel en prettig in gebruik. Bovendien beschikt de Titan over een ingebouwde geurfilter, waardoor je geen last meer hebt van nare geurtjes in huis. Kortom, met de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter haal je een innovatieve en praktische prullenbak in huis die je afvalverzameling aanzienlijk verbetert.

Pluspunten
  • Met behulp van het drukmechanisme wordt het afval verkleind, waardoor je tot 3 keer meer afval in één zak kunt weggooien. De prullenbak heeft een inhoud van 30 liter en is geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Dankzij het geurfilter worden nare geuren beter in de prullenbak gehouden, waardoor je minder last hebt van stank.

Minpunten
  • De vuilnisbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor je geen afval scheidt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter. 

De review over Joseph Joseph Intelligent Waste Titan 30 Liter is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals