Search
Close this search box.
  1. iRobot Braava M6138

iRobot Braava M6138 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor iRobot m613840. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de iRobot Braava M6138.

Specificaties iRobot Braava M6138

Merk

iRobot

Fabrikantcode

m613840

Omschrijving van de iRobot Braava M6138

De iRobot Braava M6138 is de ideale partner voor het schoonmaken van jouw vloeren. Met deze dweilrobot behoren fijnstof en vlekken tot het verleden. Je kunt de robot los gebruiken, maar ook eenvoudig verbinden met je iRobot i- of s-serie robotstofzuiger. Op deze manier werken de robots samen om jouw vloer moeiteloos schoon te maken, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Met behulp van de iRobot Home app kun je de Braava eenvoudig besturen. Je kunt precies instellen waar en wanneer de robot moet reinigen. Zodra de accu van de robot leeg begint te raken, keert hij automatisch terug naar het laadstation. Door de aanwezigheid van een dweildoek verwijdert de Braava effectief fijnstof. Bovendien is hij in staat om hardnekkige vlekken van je vloer te verwijderen dankzij de nauwkeurige sprayfunctie. Een ander groot voordeel van de iRobot Braava M6138 is het lage geluidsniveau van slechts 35 decibel. Hierdoor kun je de robot zelfs gebruiken terwijl je slaapt, zonder dat je gestoord wordt. Zo stap je 's ochtends opgewekt en met een schone woonkamer binnen. Kortom, met de iRobot Braava M6138 wordt schoonmaken een koud kunstje en kun jij genieten van een vlekkeloos schone vloer, zonder enige moeite.

Pluspunten
  • Je combineert de dweilrobot met je iRobot robotstofzuiger en geeft op die manier de complete schoonmaak van je vloer uit handen. Je bestuurt de robot via de iRobot Home app en stelt op die manier precies in hoe hij jouw huis schoonmaakt. Wanneer de accu leeg raakt, keert de dweilrobot zelfstandig terug naar het laadstation.

Minpunten
  • De robot functioneert minder goed op zeer donkere vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor iRobot Braava M6138

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de iRobot Braava M6138 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de iRobot Braava M6138. 

De review over iRobot Braava M6138 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals