Search
Close this search box.
  1. Inventum ST306RZA

Inventum ST306RZA Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Inventum ST306RZA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Inventum ST306RZA.

Specificaties Inventum ST306RZA

Merk

Inventum

Fabrikantcode

ST306RZA

Omschrijving van de Inventum ST306RZA

De Inventum ST306RZA is een geweldige basisstofzuiger die perfect is voor al je stofzuigklussen. Met de 3 bijgeleverde accessoires kun je elke hoek van je huis grondig schoonmaken. Naast de combiborstel bevat deze stofzuiger ook een meubelzuigmond, kierenzuigmond en een zachte afstofborstel. Gebruik de meubelzuigmond om je traptreden te reinigen, de kierenzuigmond voor de plinten en maak met de zachte afstofborstel je tv-kast stofvrij. Je kunt zelfs een rondje door je hele huis maken. Wat deze stofzuiger echt speciaal maakt, is het HEPA 13-filter. Dit filter is ideaal voor mensen met een stofallergie, omdat het zelfs de kleinste stofdeeltjes tegenhoudt die je neus irriteren. Je kunt dus genieten van een schone en gezonde leefomgeving. En als je geen zin hebt om de stofzuiger steeds de trap op en af te tillen, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Schaf deze stofzuiger aan als extra exemplaar en laat hem gewoon boven staan. Zo heb je altijd een stofzuiger binnen handbereik, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 13-filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Vanwege zijn compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus je moet voorzichtig stofzuigen op harde vloeren. Bevat geen turboborstel, dus het verwijderen van dierenharen of het schoonmaken van grove tapijten is minder eenvoudig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Inventum ST306RZA

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Inventum ST306RZA tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Inventum ST306RZA. 

De review over Inventum ST306RZA is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals