Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Imou Rex 4MP Duo Pack

Imou Rex 4MP Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A46LP-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 4MP Duo Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP Duo Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP Duo Pack

Met de Imou Rex 4MP Duo Pack heb je de mogelijkheid om twee verschillende binnenruimtes te bewaken. Deze camera's bieden een panoramisch zicht van 355 graden en kunnen ook 90 graden omhoog en omlaag kantelen. Met behulp van de handige app kun je overal de beelden van de camera's bekijken en altijd in kleur, zelfs 's nachts dankzij de ingebouwde nachtvisie. Een unieke eigenschap van deze camera's is dat je ze handmatig kunt bewegen via de app, maar ook dat ze automatisch meebewegen wanneer ze een persoon detecteren. Als een indringer wordt herkend terwijl je niet thuis bent, zal de camera de indringer afschrikken met behulp van een luid alarm. Voor het opslaan van de beelden kun je ervoor kiezen om ze op een apart aan te schaffen micro SD-kaart te bewaren, of je kunt ervoor kiezen om ze op te slaan in de cloud tegen een vast maandelijks bedrag per camera. Met de Imou Rex 4MP Duo Pack heb je altijd en overal toegang tot je beelden. De maandelijkse abonnementskosten voor het opslaan van de beelden van twee camera's bedragen slechts 3,98 euro voor 3 dagen opslag, of 13,98 euro voor 30 dagen opslag. Hierdoor kun je altijd met een gerust hart je huis verlaten, wetende dat je de controle hebt over wat er binnen gebeurt.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat hij beweging detecteert. Via de luidsprekers praat je op afstand tegen personen of dieren in je huis. De camera kan op afstand roteren, kantelen en inzoomen. Na het detecteren van beweging geeft deze camera een geluids- en lichtsignaal. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera functioneert op netstroom en is daarom niet volledig draadloos. Deze binnen camera wordt niet gebruikt buiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 4MP Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 4MP Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 4MP Duo Pack. 

De review over Imou Rex 4MP Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals