Search
Close this search box.
  1. Imou Rex 4MP

Imou Rex 4MP Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A46LP-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 4MP.

Specificaties Imou Rex 4MP

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP

Met de handige Imou Rex 4MP ip-camera houd je moeiteloos elke binnenruimte in de gaten. Deze camera biedt een indrukwekkend gezichtsveld van 355 graden rondom en kan ook nog eens 90 graden omhoog kantelen. Let op, de camera kan niet ver naar beneden kantelen. Hierdoor kun je hem probleemloos in het midden van een kamer plaatsen en de camera via de app bedienen of automatisch bewegingen laten volgen. Zelfs `s nachts kun je gebruikmaken van de camera, dankzij zijn geavanceerde nachtzichtfunctie. Maar dat is nog niet alles! De Imou Rex ip-camera detecteert ongewenste bezoekers en schrikt ze af met zijn krachtige alarmsysteem en ingebouwde spotlight. En als dat nog niet genoeg is, kun je zelfs via de app met de indringer spreken. De beelden worden opgeslagen op een handige micro SD-kaart. Als je echter de voorkeur geeft aan het opslaan van beelden in de cloud, kun je tegen een vast maandelijks bedrag gebruikmaken van deze service. Met de Imou Rex 4MP ip-camera ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare bewaking van je binnenruimtes.

Pluspunten
  • De camera kan worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd op afstand. Deze camera geeft een geluids- en lichtsignaal wanneer het beweging detecteert. Je kunt op afstand met personen of dieren in je huis praten via de luidsprekers.

Minpunten
  • De camera kantelt niet sterk naar beneden, waardoor je hem niet op een hoge kast kunt plaatsen. De camera werkt op het elektriciteitsnet en is dus niet volledig draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 4MP

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 4MP tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 4MP. 

De review over Imou Rex 4MP is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals