Search
Close this search box.
  1. Imou Rex 4MP 5-Pack

Imou Rex 4MP 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor IMOU IPC-A46LP-imou. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Imou Rex 4MP 5-Pack.

Specificaties Imou Rex 4MP 5-Pack

Merk

IMOU

Fabrikantcode

IPC-A46LP-imou

Omschrijving van de Imou Rex 4MP 5-Pack

Met de Imou Rex 4MP 5-Pack houd je niet één, maar wel vijf verschillende binnenruimtes nauwlettend in de gaten. Deze geavanceerde camera's bieden een ultieme beveiligingsoplossing, dankzij hun 355 graden panoramische weergave en 90 graden kantelfunctie. Hierdoor mis je geen enkel hoekje of detail meer. Met behulp van de handige app heb je altijd en overal toegang tot de live beelden van de camera's. En het beste van alles? Je kunt altijd genieten van heldere en kleurrijke beelden, zelfs 's nachts, dankzij de geavanceerde nachtvisie technologie. De Imou Rex 4MP 5-Pack biedt niet alleen passieve beveiliging, maar ook actieve detectie. Zodra de camera een persoon detecteert, volgt hij automatisch zijn bewegingen. En dat is niet alles - als een indringer wordt herkend terwijl je weg bent, zal de camera met zijn luide alarm de indringer direct afschrikken. Je kunt ervoor kiezen om de beelden op te slaan op een micro SD-kaart (niet inbegrepen) of om ze veilig in de cloud op te slaan. Voor een vast bedrag per maand per camera heb je altijd en overal toegang tot je opgeslagen beelden. De maandelijkse abonnementskosten voor de opslag van 5 camera's bedragen slechts €9,95 voor 3 dagen of €34,95 voor maar liefst 30 dagen. Zo kun je met een gerust hart genieten van veiligheid en gemoedsrust voor al je binnen.

Pluspunten
  • De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal nadat hij beweging detecteert. Via de luidsprekers praat je op afstand tegen personen of dieren in je huis. De camera kan op afstand draaien, kantelen en zoomen. Deze camera geeft een geluid- en lichtsignaal zodra hij beweging detecteert. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • De camera functioneert op het elektriciteitsnet en is dus niet volledig draadloos. Deze binnen camera wordt niet buiten gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Imou Rex 4MP 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Imou Rex 4MP 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Imou Rex 4MP 5-Pack. 

De review over Imou Rex 4MP 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals